• Klik op de logo’s en open de websites!

  • Faromedia

  • YesArtGallery

  • Noordzee Drones

    Website klik

  • Kabine

  • Nice Events

    Website!

  • Must Visits

  • Westkustmagazine

  • Zeeparel

  • Penel Cado

  • Keurslager Dierendonck

  • Vinca Store Veurne

  • Profilec

  • Coxypics

  • Concertevents.be

    Klik voor info!

  • Art Gallery De Muelenaere &Lefevere

  • Krekelhof snuistermuseum

    Klik voor info!

  • Ergens tussenin

  • VZW Perdito

  • Bakkerijmuseum

    Klik voor site!

  • Wijnen Ambrosius

  • Schoenmakerij Pejman

    Klik voor site!

  • Bakkerij du Littoral

  • Oh Restaurant

  • Saumon d’or

  • Vanheule Jeans&Fashion

  • Hotel Soll Cress

  • Immo La Terrasse

  • Immo Europe

  • JoMi fotogroep

  • Cinemabilliards

  • Villa Maxim B&B

  • Glam-Events

  • Programma Dialectgenootschap 2016-17

    Blader hier!

  • Dialectgenootschap

  • Walter & Freddy

  • Klik hier om berichten te ontvangen wanneer nieuwe artikelen verschijnen.

    Doe mee met 490 andere volgers

  • Volg me op Twitter

  • My Instagram

    The way to Veurne#cycling #biking #fietsen #visitveurne#westhoek Kunst aan zee#visitnieuwpoort#westhoek #westkust#willemvermandere
  • Tags

  • Klik op de foto’s voor album!

  • Culinaire Modepromenade

  • Orde St.Jacobsmossel

  • Koningspaar & Paardevissers

  • CoxyPics

  • Magisch Shoppen

  • Open Door Airbase

  • Expo Stoer

  • Openluchtmis Ten Duinen

    Fotoreportage

  • Nationale Feestdag

  • Eerstesteenlegging Politiehuis

  • Garnaalstoet Oostduinkerke

  • Opening Expo ‘Good Boy Bad Boy’ in Kunstencentrum Ten Bogaerde in Koksijde.

    Klik hier!

  • Orde Paardevisser 50

  • Bedevaart Willibrordusputje

    Klik hier!

  • Cabin Art Baaldje

  • Levensloop 2017

  • Eric Goens ereburger

    Klik voor album!

  • Marianne Thyssen

  • Bedevaart Baldjes Kruus

  • Abt Leo van Schaverbeeck

  • Think Pink

  • Gault&Millau

  • Historisch veurne

  • Bloemenjaarmarkt

  • Koksijde Kids

  • Kristoff wint in Koksijde

  • Start Driedaagse

    Klik Fotoreportage

  • 50jr KACLeopard

    Klik voor fotogalerij!

  • Expo Mondriaan

    Klik hier!

  • Opening WAK

  • Bakkerijmuseum

  • Vietnam in YAG

  • Carnaval Oostduinkerke2017

    Klik!

  • Knuffelduik 2017

    Klik voor album!

  • Actie Levensloop

    Klik voor info!

  • Willy Baeyens

  • OpenVLD Nieuwjaar2017

    Klik!

  • CD&V Nieuwjaar2017

  • Sp-a koksijde Nieuwjaar2017

  • Anonyme Beach Art

  • Sledddograce

  • De Fruytige Gilde

  • Knuffelduik

  • Carnavalstoet Oostduinkerke

  • Ezelcavalcade Lombardsijde

    SAMSUNG CSC

  • Ednine beach challenge

  • Fototentoonstelling 3-daagse

  • Lucien Vanneuville

  • Dialectgenootschap

  • Bloemenjaarmarkt

  • Ploegvoorstelling 3-daagse

  • Artistieke ontmoeting

  • Aankomst 3Daagse Oostduinkerke

  • Tijdrit 3daagse sfeerbeelden

  • Koksijde Kids

  • Historisch Veurne

  • Festival aan Zee

  • 50jaar Oostduinkerke-Biedenkopf

  • Newport on Wheels

  • De Zoeaven en Koksijde

  • Expo Arthur Bernard YAG

  • Fort des Dunes @ Leffrinckoucke

  • Oostende voor Anker

  • Levensloop Koksijde

  • Sportkampioenen

  • Saxy Koksijde

  • Herdenking LancasterMKIII

  • Cabin’Art

  • Engelen van de zee

  • Tom Vermeir

  • Historische evocatie Cabour

  • Garnaalstoet

  • Kunstencentrum Ten Bogaerde

  • Reuzenstoet Nieuwpoort

  • Dumontfeesten

  • Beach Run

  • 21 juli viering

  • Dunia en het Koksijde-lied

  • Flanders Ladies Trophy

  • Opening gemeenteschool

  • Flemish Food Bash

  • Herdenking Charles Richards

  • Gordel Koksijde

  • Dirk Van Tichelt

  • TCK 40 jaar

  • Junioreskeizer

  • Orde St.Jacobsmossel

  • SAR Meeting Oostduinkerke

  • 8ste Toeristenbeurs

  • Dialectgenootschap

  • St.Hubertusviering

  • Goesting foodtruck

  • hobbyfestival

  • De Fruytige Gilde

  • El Fuerte

  • Dewulf/Depotter/VanHerck

  • Intrede Sinterklaas

  • Bos van Commerce

Gustor Méat Boutique lanceert nieuw concept: the E-Butcher

VaderenzoonGustorMeatBoutique_HDRVers van het mes: the E-Butcher.The E-Butcher is een platform voor wie van exclusieve producten geniet. Heerlijke Wagyu-Kobe, Black Angus of Rubia Gallega of misschien wel pata negra. Met het luxeaanbod dat Gustor Meat Boutique online aanbiedt laat u topkwaliteit aan huis bezorgen. Dagvers en cut to order.Ken je dat, dat je in een beenhouwerij staat en het water je letterlijk in de mond komt? Gustor-klanten kennen het maar al te goed. Daarom introduceert Gustor nu the E-butcher. Een online slagerij met een verrassend aanbod: alleen de heerlijkste soorten rund, varken, wild en gevogelte. Vers en pas versneden als de klant gekozen heeft, net zoals in de ‘echte’ beenhouwerij in Koksijde.

Vijf generaties vakmanschap.

Achter Gustor Meat Boutique zit een West-Vlaamse familie met een hart voor het slagersvak en een neus voor zaken. August Eeckhout begon in 1885 als traditioneel ambachtelijk beenhouwer. Zijn liefde voor het authentiek product gaf hij later door aan zoon Michel die op zijn beurt de knepen van het ambacht leerde aan zoon Fernand.In ’89 liet schoonzoon Rik Debouver een frisse wind waaien. Zijn universitaire economische opleiding kwam hem goed van pas. Vernieuwing, verfijning en vers werden de sleutelwoorden. Zo organiseert hij exclusieve workshops ‘Meattasting’ waarbij de aanwezigen mogen proeven van toppers zoals: Dry Aged Pork belly, Pata Negra Iberico kroontje, Butcher’s Gin, Simmental en Rubia Gallega.

Zoon Jef – een echte digital native – is ook zo’n out of the box-denker. De twintiger wou de wereld verkennen en dat bracht hem onder andere in Chudleigh park cattle station in Australië: een afgelegen megaranch zonder winkels of wifi. Maar met meer dan 30.000 runderen. Jef ging er aan de slag als cowboy en ontfermde zich van zonsopgang tot –ondergang over de koeien. Het leven speelt zich daar volledig af op de ranch. Steak is er in overvloed: als ontbijt, lunch, tussendoortje en avondmaal. Jef zag daar, in putje Australië, de culinaire mogelijkheden van steak en ontdekte free range meat. Dat is als het ware wild. Boordevol smaak, sappig en gezond.

De ambitieuze Jef was er wég van en zag een gat in de markt. Hij besloot dat de tijd rijp was voor the Gustor Meat Boutique met een aanbod exclusief vlees, dat niet standaard in een beenhouwerij te vinden is. Hij vermoedde dat dit concept zou aanslaan bij foodies bij ons en in onze buurlanden.

Het allerbeste nu ook online
Dat alles leidde in 2015 tot de the Gustor Meat Boutique: één van de eerste Belgische online butchershops. Het idee erachter is hetzelfde als dat van de slagerstoonbank op een boogscheut van de zee. Alleen het beste van het beste komt erin. Delicatessen van de beste origines en terroirs: Dry Aged Carpaccio Black Angus, Holstein Premium Austria en de 100% echte Japanse Wagyu bijvoorbeeld. Het aanbod van Gustor begint waar dat van de traditionele slager stopt.
Toeristen maken er ’s zomers vaak een ommetje voor. “Konden we maar altijd genieten van die uitzonderlijke smaak”, verzuchtten ze dikwijls. Nu kan dat.

Vers, vers, vers
De Gustor Meat Boutique is een 100% veilige en makkelijke manier om het exclusieve vlees bij iedereen aan huis te brengen. Lekker, makkelijk én supervers: dat zijn de kernwoorden van de Gustor-webshop. Elk stuk vlees wordt speciaal en met zorg voor de klant afgesneden, net zoals in de echte winkel.
En dan gaat het snel. De transporteur levert elke bestelling goed gekoeld aan huis binnen de 24 uur, overal in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Topkwaliteit vraagt nu eenmaal een expressbehandeling.

“Wij versturen altijd vers, nooit diepgevroren”, onderstrepen Rik en Jef. “Bij ons ook geen voorgesneden of voorverpakte stukken. Wij snijden af wat de klant bestelt (volgens de mogelijkheden die wij hem bieden) en verpakken vers.”

Een echte Gustor-experience:Het aanbod in de Gustor Meat Boutique (rund, varken, wild en gevogelte, of lam) bestaat uit stuk voor stuk exclusieve producten die van elk gerecht een feestje maken.
De drietalige webshop – want Gustor bekoort fijnproevers van ver over de landsgrenzen – presenteert alles met mooie en duidelijke foto’s, uitgebreide beschrijvingen én met bevindingen van andere klanten.
Verder biedt de Gustor Meat Boutique ook inspiratie en bereidingstips. Een totaalplaatje dus.

“Kiezen, bestellen en proeven moet een bijzondere ervaring zijn: the Gustor-experience”, vindt Rik als chiefbutcher bij Gustor Meat Boutique. “We willen dat de klant zich, ook online, in een echte slagerij voelt. Ons ambacht, onze stielkennis die we al vijf generaties lang hebben opgedaan wilden we overbrengen. Persoonlijk advies is belangrijk voor ons. Daarom zijn we 7 op 7 bereikbaar voor vragen zowel via telefoon, mail of social media. We zijn geen verkopers, we zijn beenhouwers, ouderwetse beenhouwers in een nieuw kleedje maar nog altijd beenhouwers.”

%d bloggers liken dit: